Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Hliva po taliansky

6
porcií
110
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
hliva ustricová
200 g
slanina
100 g
šunka
2 ks
paradajky
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnak
soľ
mleté čierne korenie
majoránka
100 ml
paradajková drť

postup

Výborné cestoviny s hubami.
3.
Pridáme paradajkovú drť a dusíme. Pridáme olúpané na štvrťky nakrájané paradajky, majoránku, zaprášime múkou. Na záver pridáme pokrájanú šunku, dochutíme soľou a korením.
5.
Podávame s talianskymi cestovinami posypané nastrúhaným syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Valentine's day
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.