Pridať recept

FOTORECEPT: Teľací rezeň v ovsených otrubách a parmezáne

Fotorecept: Teľací rezeň v ovsených otrubách a parmezáne
Zdroj: eruska25

ingrediencie

2
teľacie stehno
vajce
ovsené otruby
parmezán
soľ
bravčová masť

postup

Zdravšia verzia - bez múky a strúhanky.
1.
Z teľacieho mäsa odkrojíme 1 cm plátky, ktoré vyklepeme a posolíme.
Fotorecept: Teľací rezeň v ovsených otrubách a parmezáne
Fotorecept: Teľací rezeň v ovsených otrubách a parmezáne
Zdroj: eruska25
 
2.
Parmezán nastrúhame na jemno.
Fotorecept: Teľací rezeň v ovsených otrubách a parmezáne
Fotorecept: Teľací rezeň v ovsených otrubách a parmezáne
Zdroj: eruska25
3.
Rezeň obalíme vo vajíčku a v zmesi otrúb a parmezánu.
Fotorecept: Teľací rezeň v ovsených otrubách a parmezáne
Fotorecept: Teľací rezeň v ovsených otrubách a parmezáne
Zdroj: eruska25
Fotorecept: Teľací rezeň v ovsených otrubách a parmezáne
Fotorecept: Teľací rezeň v ovsených otrubách a parmezáne
Zdroj: eruska25
4.
Vyprážame v rozohriatej masti.
Fotorecept: Teľací rezeň v ovsených otrubách a parmezáne
Fotorecept: Teľací rezeň v ovsených otrubách a parmezáne
Zdroj: eruska25
5.
Šalát sme nemali majonézový, ale so sojankou.
Fotorecept: Teľací rezeň v ovsených otrubách a parmezáne
Fotorecept: Teľací rezeň v ovsených otrubách a parmezáne
Zdroj: eruska25
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Rozdiel medzi vyprážaním a pečením nie je len v kalóriách
Rozdiel medzi vyprážaním a pečením nie je len v kalóriách
Pečenie a vyprážanie sú názvy tepelnej úpravy pokrmov, ale sú medzi nimi významné rozdiely. Zistite, aký je...
TOP
Dokonalé rezne
Toto je dôvod, prečo majú v reštauráciách vždy krásne mäkké a šťavnaté rezne, geniálny trik! Recepty na najlepšie nedeľné rezne
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Je nedeľa a voľba je jasná! Vyberte si z našej bohatej ponuky receptov...
Aký olej je najlepší na vyprážanie?
Zapamätajte si tieto rady: Viete, aký olej je najlepší na vyprážanie? Tento jeden na to určite nepoužívajte!
Aký olej je na vyprážanie najvhodnejší a aký použiť, aby bolo jedlo chutnejšie a zdravšie? A ktorý olej...
Najhoršia chyba pri vyprážaní! Toto môže zničiť celé jedlo, robí ju však mnoho ľudí
Najhoršia chyba pri vyprážaní! Toto môže zničiť celé jedlo, robí to však stále mnoho ľudí
Smaženie nepatrí medzi najzdravšie spôsoby tepelnej úpravy, ale zdá sa, že je najjednoduchšie. Ide o konečný...
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...