Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečené kačacie stehná

2
porcie
100
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
kačacie stehno
1/2 ks
cibuľa
soľ
mletá rasca
olej
1 dl
voda

postup

2.
Kožu jemne narežeme, aby nám chute lepšie prešli k mäsu.
3.
Stehná poriadne osolíme a necháme odležať - ideálne do druhého dňa.
4.
Nádobu na pečenie vymastíme olejom alebo tukom a vložíme do nej odležané stehná. Posypeme drvenou rascou a pridáme nakrájanú cibuľu.
5.
Prilejeme asi 1 dcl vody a dáme piecť na 180 stupňov. Po pol hodinke znížime teplotu na 150 stupňov a pečieme ešte asi hodinu.
6.
Ideálnou prílohou je parená knedľa a červená kapusta.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?