Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Chlieb pečený so škvarkami

ingrediencie

3 poháre
hladká múka T-650
1,5 poháre
vlažná voda
1/2 ČL
sušené droždie
1,5 ČL
soľ
drvená rasca
1 pohár
celé škvarky

postup

Čerstvo upečený vonia až na ulicu.
4.
Zakryjeme potravinárskou fóliou a necháme pomaly kysnúť 14 - 18 hodín.
5.
Preložíme na pomúčenú utierku, prikryjeme druhou utierkou a necháme zase 2 hodiny odpočívať.
6.
Rúru vyhrejeme na 230 st. C spolu s nádobou z jenského skla aj s vrchnákom.
7.
Chlieb opatrne preložíme do horúcej nádoby, prikryjeme a dáme piecť na 30 minút.
8.
Potom odokryjeme a dopečieme 15 -20 minút, aby sa urobila pekná kôrka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...