Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Chlieb pečený so škvarkami

ingrediencie

3 poháre
hladká múka T-650
1,5 poháre
vlažná voda
1/2 ČL
sušené droždie
1,5 ČL
soľ
drvená rasca
1 pohár
celé škvarky

postup

Čerstvo upečený vonia až na ulicu.
4.
Zakryjeme potravinárskou fóliou a necháme pomaly kysnúť 14 - 18 hodín.
5.
Preložíme na pomúčenú utierku, prikryjeme druhou utierkou a necháme zase 2 hodiny odpočívať.
6.
Rúru vyhrejeme na 230 st. C spolu s nádobou z jenského skla aj s vrchnákom.
7.
Chlieb opatrne preložíme do horúcej nádoby, prikryjeme a dáme piecť na 30 minút.
8.
Potom odokryjeme a dopečieme 15 -20 minút, aby sa urobila pekná kôrka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...