Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Chlieb pečený so škvarkami

ingrediencie

3 poháre
hladká múka T-650
1,5 poháre
vlažná voda
1/2 ČL
sušené droždie
1,5 ČL
soľ
drvená rasca
1 pohár
celé škvarky

postup

Čerstvo upečený vonia až na ulicu.
4.
Zakryjeme potravinárskou fóliou a necháme pomaly kysnúť 14 - 18 hodín.
5.
Preložíme na pomúčenú utierku, prikryjeme druhou utierkou a necháme zase 2 hodiny odpočívať.
6.
Rúru vyhrejeme na 230 st. C spolu s nádobou z jenského skla aj s vrchnákom.
7.
Chlieb opatrne preložíme do horúcej nádoby, prikryjeme a dáme piecť na 30 minút.
8.
Potom odokryjeme a dopečieme 15 -20 minút, aby sa urobila pekná kôrka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...