Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Teľacie medajlónky

ingrediencie

800 g
teľacie mäso
3 ks
hríby
1 plátok
maslo
2 PL
hladká múka
2 dl
červené víno
soľ
mleté čierne korenie
olej

postup

Výborné sviatočné jedlo
1.
Teľacie mäso nakrájame na hrubšie plátky, jemne naklepeme, osolíme a okoreníme čiernym korením. Obalíme v hladkej múke.
2.
Mäso sprudka opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán.
4.
Nakrájané hríby podusíme na masle a pridáme k mäsu. Necháme dusiť do mäkka.
5.
Vhodnou prílohou je ryža.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...