Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Teľacie medajlónky

ingrediencie

800 g
teľacie mäso
3 ks
hríby
1 plátok
maslo
2 PL
hladká múka
2 dl
červené víno
soľ
mleté čierne korenie
olej

postup

Výborné sviatočné jedlo
1.
Teľacie mäso nakrájame na hrubšie plátky, jemne naklepeme, osolíme a okoreníme čiernym korením. Obalíme v hladkej múke.
2.
Mäso sprudka opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán.
4.
Nakrájané hríby podusíme na masle a pridáme k mäsu. Necháme dusiť do mäkka.
5.
Vhodnou prílohou je ryža.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...