Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Teľacie medajlónky

ingrediencie

800 g
teľacie mäso
3 ks
hríby
1 plátok
maslo
2 PL
hladká múka
2 dl
červené víno
soľ
mleté čierne korenie
olej

postup

Výborné sviatočné jedlo
1.
Teľacie mäso nakrájame na hrubšie plátky, jemne naklepeme, osolíme a okoreníme čiernym korením. Obalíme v hladkej múke.
2.
Mäso sprudka opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán.
4.
Nakrájané hríby podusíme na masle a pridáme k mäsu. Necháme dusiť do mäkka.
5.
Vhodnou prílohou je ryža.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?