Pridať recept

FOTORECEPT: Pórová polievka so zemiakmi

8
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
väčší por
1 ks
strúhaná mrkva
2 ks
stredne veľkých zemiakov
1 kocka
zeleninový bujón
podľa chuti
korenie a soľ
2 PL
detská krupica na zahustenie
trochu
olej

postup

1.
Na troche oleja osmažím nakrájaný por,
Fotorecept: Pórová polievka so zemiakmi
Fotorecept: Pórová polievka so zemiakmi
Zdroj: anka813
 
2.
Pridám na jemno nastruhanú mrkvu,bujon a osmažím.
Fotorecept: Pórová polievka so zemiakmi
Fotorecept: Pórová polievka so zemiakmi
Zdroj: anka813
3.
zalejem teplou vodou a pridám korenie./Ja si dávam takto v sitku/:
Fotorecept: Pórová polievka so zemiakmi
Fotorecept: Pórová polievka so zemiakmi
Zdroj: anka813
4.
Ked začne vrieť pridám zemiaky pokrajané na križalky.
Fotorecept: Pórová polievka so zemiakmi
Fotorecept: Pórová polievka so zemiakmi
Zdroj: anka813
5.
Ked sú zemiaky uvarené pridám na zahustenie krupicu,trocha na miernom ohni povarím a odstavím.
Fotorecept: Pórová polievka so zemiakmi
Fotorecept: Pórová polievka so zemiakmi
Zdroj: anka813
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.