Drožďová nátierka so sardelovou pastou a uhorkou
nízka
náročnosť
ingrediencie
40
g
maslo
1
ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
trochu
mlieko
100
g
droždie
2
ks
vajce
podľa chuti
sardelová pasta
podľa chuti
plnotučná horčica
1
ks
uhorka
trochu
mleté čierne korenie
postup
1.
Na rozpustenom masle opražíme pokrájanú cibuľu, droždie a osolíme, len zľahka, aby sa nestratila jeho charakteristická vôňa. Potom prilejeme asi 4 lyžice mlieka, pridáme vajcia a zmes odstavíme z platne.
2.
Po vychladnutí zmiešame lyžicu horčice, dve lyžičky sardelovej pasty, nastrúhanú uhorku a podľa chuti okoreníme. Natierame na krajce chleba alebo sendviča. Dobrú chuť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.