Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Drožďová nátierka s jarnou oblohou

ingrediencie

50 g
tuk
50 g
cibuľa
50 g
droždie
2 PL
strúhanka
1/2 šálka
mlieko
1 ks
vajce
podľa chuti
soľ
trochu
nasekaná petržlenová vňať
1 ks
mrkva
1 ks
reďkovka
1 ks
uhorka
1 ks
mladá cibuľka

postup

Na tuku speníme najemno nakrájanú cibuľu. Pridáme rozdrobené droždie, premiešame a necháme mierne zhnednúť (droždie musí voňať akoby po hubách), potom prilejeme mlieko, osolíme a pridáme strúhanku, vmiešame vajce a nasekanú petržlenovú vňať a najemno nastrúhanú zeleninu. Podávame v miske alebo natierame na chlieb.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.