Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládové sufflé

ingrediencie

3 ks
vajcia
3 PL
kryštálového cukru
3 PL
polohrubá múka
200 g
maslo
100 g
Tmavá čokoláda -70 kakao
1 balíček
vanilínový cukor DrOetker

postup

Rýchlo je hotové a ešte rýchlejšie zjedené
1.
Vajcia, cukor a múku zmiešame v miske
2.
Čokoládu rozpustíme na nad parou a vymiešame so zmeknutým maslom. Túto zmes pridám k vajcovej zmesi a zľahka premiešame.
3.
Formičky trochu vymastíme maslom a nasypeme zmes do 3/4. Pečieme v predhriatej rúre na 220C 5-7 min. Tip- do zmesi možeme pridať aj za hrsť nasekaných orechov, budú ešte lepsie Podávame so zmrzlinou
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?