Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládové sufflé

ingrediencie

3 ks
vajcia
3 PL
kryštálového cukru
3 PL
polohrubá múka
200 g
maslo
100 g
Tmavá čokoláda -70 kakao
1 balíček
vanilínový cukor DrOetker

postup

Rýchlo je hotové a ešte rýchlejšie zjedené
1.
Vajcia, cukor a múku zmiešame v miske
2.
Čokoládu rozpustíme na nad parou a vymiešame so zmeknutým maslom. Túto zmes pridám k vajcovej zmesi a zľahka premiešame.
3.
Formičky trochu vymastíme maslom a nasypeme zmes do 3/4. Pečieme v predhriatej rúre na 220C 5-7 min. Tip- do zmesi možeme pridať aj za hrsť nasekaných orechov, budú ešte lepsie Podávame so zmrzlinou
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...