Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládové sufflé

ingrediencie

3 ks
vajcia
3 PL
kryštálového cukru
3 PL
polohrubá múka
200 g
maslo
100 g
Tmavá čokoláda -70 kakao
1 balíček
vanilínový cukor DrOetker

postup

Rýchlo je hotové a ešte rýchlejšie zjedené
1.
Vajcia, cukor a múku zmiešame v miske
2.
Čokoládu rozpustíme na nad parou a vymiešame so zmeknutým maslom. Túto zmes pridám k vajcovej zmesi a zľahka premiešame.
3.
Formičky trochu vymastíme maslom a nasypeme zmes do 3/4. Pečieme v predhriatej rúre na 220C 5-7 min. Tip- do zmesi možeme pridať aj za hrsť nasekaných orechov, budú ešte lepsie Podávame so zmrzlinou
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...