Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecetp: Rybie filé pečené v alobale

4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
rybie filé
40 g
paradajkový pretlak
4 PL
olej
soľ
mleté čierne korenie

postup

Rybie filé nemusí byť len vyprážané.
2.
Zmiešame pretlak, olej, soľ a korenie a do zmesi namáčame jednotlivé filé.
4.
Ja som balila každý kúsok zvlášť, lebo sme nejedli spoločne. Dáme na plech a vo vyhriatej rúre pečieme 15 minút pri 180 st. C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...