Pridať recept

Čokoládové brownie

ingrediencie

200 g
masla
200 g
Tmavej čokolády 70
300 g
cukor
3 ks
vajcia
75 g
polohrubá múka
1 balíček
prášok do pečiva Dr.Oetker

postup

Teplý koláčik ktorý sa rozpúšťa v ústach
1.
Na pare si rozpustíme čokoládu. V osobitnej miske mixérom vymiešame vajcia s cukrom.
 
2.
K vajciam pridáme rozpustenú čokoládu a zmaknuté maslo a znovu vymiešame mixérom. K tejto hmote zľahka primiešame múku s práškom do pečiva a nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy.
3.
Pečieme v predhriatej rúre 25-30 min Podávame teplé so zmrzlinou
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať