Pridať recept

FOTORECEPT: Pečená fašírka

6
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové mäso mleté
2 ks
rožok
1 dl
mlieko
5 ks
cesnakové strúčiky
1 ks
malá cibuľa
2 ks
vajce
soľ
mleté čierne korenie
korenie na fašírky
2 ks
uvarené vajce natvrdo
strúhanka
vývar

postup

1.
Rožky namočíme v mlieku.
Fotorecept: Pečená fašírka
Fotorecept: Pečená fašírka
Zdroj: helkahelenka
 
2.
k mletému mäsu pridáme vajíčka, pretlačený cesnak, nakrájanú cibuľu. Pridáme namočené rohlíky a poriadne premiešame. Ochutíme soľou, čiernym mletým korením a korením na fašírky.
Fotorecept: Pečená fašírka
Fotorecept: Pečená fašírka
Zdroj: helkahelenka
3.
Mäso dáme na alobal, ktorý sme si posypali strúhankou. Uprostred naukladáme natvrdo uvarené vajcia, ktoré sme rozrezali na polovicu.
Fotorecept: Pečená fašírka
Fotorecept: Pečená fašírka
Zdroj: helkahelenka
4.
Z mäsa urobíme roládu. Podlejeme vývarom a pečieme v rúre asi hodinu. Počas pečenia vývarom polejeme aj mäso.
Fotorecept: Pečená fašírka
Fotorecept: Pečená fašírka
Zdroj: helkahelenka
5.
Upečenú fašírku podávame so zemiakmi a napr. s kapustou.
Fotorecept: Pečená fašírka
Fotorecept: Pečená fašírka
Zdroj: helkahelenka
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať