FOTORECEPT: Pečená fašírka
6
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové mäso mleté
2
ks
rožok
1
dl
mlieko
5
ks
cesnakové strúčiky
1
ks
malá cibuľa
2
ks
vajce
soľ
mleté čierne korenie
korenie na fašírky
2
ks
uvarené vajce natvrdo
strúhanka
vývar
postup
2.
k mletému mäsu pridáme vajíčka, pretlačený cesnak, nakrájanú cibuľu. Pridáme namočené rohlíky a poriadne premiešame. Ochutíme soľou, čiernym mletým korením a korením na fašírky.
3.
Mäso dáme na alobal, ktorý sme si posypali strúhankou. Uprostred naukladáme natvrdo uvarené vajcia, ktoré sme rozrezali na polovicu.
4.
Z mäsa urobíme roládu. Podlejeme vývarom a pečieme v rúre asi hodinu. Počas pečenia vývarom polejeme aj mäso.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
helkahelenka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.