Piccata
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
teľací rezeň
2
PL
hladká múka
2
PL
olej
50
g
maslo
1
ks
citrón
podľa chuti
šalviové listy, sterilizovaný hrášok, čierne korenie, soľ
postup
1.
Rezne vyklepeme a každý nakrájame na 3 malé rezníky. Do múky primiešame soľ, korenie. Obalíme ich v okorenenej múke a opečieme na horúcom masle z každej strany po 2 minúty. Potom rezne odložíme do tepla.
2.
Vo výpeku orestujeme nasekané šalviové listy, hrášok, prilejeme šťavu z citróna, vývar a povaríme, až kým sa obsah odvarí. Potom vložíme rezne a krátko prehrejeme.
Podobné recepty
Kura na paprike: EXPRESNÝ obed pre celú rodinu, mäso sa rozplýva na jazyku a omáčka je krásne krémová
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.