Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nátierka z údenej ryby s jarnou cibuľkou

ingrediencie

200 g
údená ryba
100 g
kyslá smotana
podľa chuti
jarná cibuľka, citrónová šťava

postup

Rybu oberieme a mäso nakrájame. Potom ho vyšľaháme so smotanou pridáme nasekanú cibuľku, dochutíme soľou a citrónovou šťavou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.