Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šalát z čínskej kapusty s kápiou

ingrediencie

300 g
čínska kapusta
1 ks
kápia
12 g
rastlinný olej
podľa chuti
ocot, soľ, biele korenie, cukor, pažítka

postup

Kapustu natrháme a kápiu nakrájame na kocky. Olej zmiešame so soľou, korením a cukor. Zálievkou polejeme zeleninu, zamiešame pridáme nasekanú pažítku a premiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.