Pridať recept

Nátierka z mäsa so sardelovou pastou

ingrediencie

podľa chuti
pečené alebo varené mäso
1 ks
cibuľa
1 ks
sladkokyslá uhorka
1 ks
kápia
podľa chuti
sardelová pasta
podľa chuti
pikantná horčica
trochu
citrónová šťava

postup

1.

Zvyšky pečeného mäsa pomelieme s cibuľou, uhorkou a kapiou. Do zmesi primiešame sardelovú pastu podľa chuti, horčicu a nátierku pokvapkáme citrónovou šťavou.

 
2.

Ak máme chuť, môžeme podľa vlastnej fantázie primiešať aj worcesterskú omáčku, kečup alebo čili omáčku. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Múku vložte do mrazničky. Tým sa vyrieši bežný problém
Múku vložte do mrazničky. Tým sa vyrieši bežný problém
Väčšina ľudí skladuje múku v papierovom obale, v ktorom ju kúpila, alebo ju nasype do pohára či plechovky...
Mleté mäso
Mleté mäso zosivelo - dá sa ešte jesť? Ak sa to stalo aj vám, toto by ste mali vedieť
Mleté mäso má v závislosti od druhu zvyčajne svetloružovú alebo červenú farbu. Niekedy však môže byť...
Recept na pravé špagety Carbonara - budete prekvapení, čo do nich vôbec nepatrí
Budete prekvapení, čo do nich vôbec nepatrí: Recept na pravé špagety Carbonara
Špagety Carbonara patria medzi najznámejšie a najobľúbenejšie cestoviny. Sú rýchle, chutné a tak krásne...
Toto dávajú jesť deťom? Šéfkuchár Martin Novák ostal zhrozený z toho, čo našiel. Ako jediní nedostali žiadnu nálepku
Toto dávajú jesť deťom? Šéfkuchár Martin Novák ostal zhrozený z toho, čo našiel. Ako jediní nedostali žiadnu nálepku
Najlacnejší sirup, dochucovadlá aj chémia. Šéfkuchár Martin Novák sa po príchode do tatranského penziónu...
Nikdy ho nepridávajte do pirohov! Budú tvrdé a nebudú chutiť tak, ako majú. Toto je tajomstvo mäkkých a chutných pirohov
Nikdy ho nepridávajte do pirohov! Budú tvrdé a nebudú chutiť tak, ako majú. Toto je tajomstvo mäkkých a chutných pirohov
Pirohy sú jedným z našich najobľúbenejších jedál. Radi ich pripravujeme na sladko alebo na slano. A hoci je...
Losos
Čo sú biele škvrny na pečenom lososovi? Je lepšie to vedieť
Losos je ryba, ktorá sa teší obrovskej obľube a neodrádza ju ani jeho cena. Jeho konzumácia v akejkoľvek forme...