Nátierka z mäsa so sardelovou pastou
nízka
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
pečené alebo varené mäso
1
ks
cibuľa
1
ks
sladkokyslá uhorka
1
ks
kápia
podľa chuti
sardelová pasta
podľa chuti
pikantná horčica
trochu
citrónová šťava
postup
1.
Zvyšky pečeného mäsa pomelieme s cibuľou, uhorkou a kapiou. Do zmesi primiešame sardelovú pastu podľa chuti, horčicu a nátierku pokvapkáme citrónovou šťavou.
2.
Ak máme chuť, môžeme podľa vlastnej fantázie primiešať aj worcesterskú omáčku, kečup alebo čili omáčku. Podávame s chlebom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.