Kuracia nátierka so zeleninou
nízka
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
maslo
1
ks
cibuľa
trochu
hladká múka
trochu
mlieko
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
muškátový kvet
200
g
varené alebo pečené kurča
1
ks
mrkva
1
ks
zeler
1
ks
petržlen
postup
1.
Na masle zľahka speníme cibuľu, pridáme hladkú múku, krátko opražíme a zalejeme mliekom. Takto pripravenú omáčku osolíme a ochutíme čiernym korením a muškátovým kvetom.
2.
Pridáme pokrájané mäso, nastrúhanú uvarenú mrkvu, zeler a petržlen a povaríme. Vychladnutú zmes natierame na hrianky opečené z obidvoch strán na oleji.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.