Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Koložvárska kapusta

5
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčové mäso mleté
1/2 kg
kyslá kapusta
1/3 kg
ryža
2 ks
klobása
200 g
slanina
trochu
olej
3 strúčiky
cesnak
1 ks
cibuľa
trochu
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

Mleté mäso si orestujeme na oleji s cibuľou a cesnakom, osolíme a okoreníme. Ryžu si uvaríme. Kyslú kapustu podusíme krátko. Slaninku a klobásku popražíme. Do jánskej misy dáme vrstvu kapusty, ml.mäsa, ryže a opraženej slaniny s klobáskou. Na vrch dáme ostatok kapusty. Dáme zapiecť minimálne na 45 min do rúry.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.