Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Koložvárska kapusta

5
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčové mäso mleté
1/2 kg
kyslá kapusta
1/3 kg
ryža
2 ks
klobása
200 g
slanina
trochu
olej
3 strúčiky
cesnak
1 ks
cibuľa
trochu
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

Mleté mäso si orestujeme na oleji s cibuľou a cesnakom, osolíme a okoreníme. Ryžu si uvaríme. Kyslú kapustu podusíme krátko. Slaninku a klobásku popražíme. Do jánskej misy dáme vrstvu kapusty, ml.mäsa, ryže a opraženej slaniny s klobáskou. Na vrch dáme ostatok kapusty. Dáme zapiecť minimálne na 45 min do rúry.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vianočné inšpirácie
Vianočné inšpirácie
Vybrali sme pre vás
polievka z kyslej
Sýte polievky z kyslej kapusty nahradia aj hlavné jedlo
Sýte polievky z kyslej kapusty nahradia aj hlavné jedlo
Z kvasenej kapusty väčšina z nás robieva iba tradičnú kapustnicu. Vyskúšajte aj mrkvovú, či fazuľovú :) Z tradičných...
Getting ready for
Opečiatkujte si sušienky a vyčarte deťom úsmev na tvári!
Opečiatkujte si sušienky a vyčarte deťom úsmev na tvári!
Zapájate deti do práce v kuchyni? Varenie s deťmi patrí k novodobým trendom a na trhu je k dispozícii množstvo...
Close-up of
Poznáte rozdiel medzi kypriacim práškom a sódou bikarbónou?
Poznáte rozdiel medzi kypriacim práškom a sódou bikarbónou?
Do cesta ste pridali kypriaci prášok do pečiva a výsledný koláč nie je vôbec mäkký, nadýchaný a ani sa nepodobá na ten...