Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Koložvárska kapusta

5
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčové mäso mleté
1/2 kg
kyslá kapusta
1/3 kg
ryža
2 ks
klobása
200 g
slanina
trochu
olej
3 strúčiky
cesnak
1 ks
cibuľa
trochu
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

Mleté mäso si orestujeme na oleji s cibuľou a cesnakom, osolíme a okoreníme. Ryžu si uvaríme. Kyslú kapustu podusíme krátko. Slaninku a klobásku popražíme. Do jánskej misy dáme vrstvu kapusty, ml.mäsa, ryže a opraženej slaniny s klobáskou. Na vrch dáme ostatok kapusty. Dáme zapiecť minimálne na 45 min do rúry.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...