Lahodný jablkový krém
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
10
ks
jablko
3
ks
vaječný bielok
250
g
práškový cukor
1
balíček
vanilkový cukor
2,5
dl
šľahačková smotana
1/2
ks
šťava z polovice citróna
postup
1.
Jablká nastrúhame a za občasného podlievania udusíme do mäkka. Ešte horúce prelisujeme a necháme vychladnúť. Potom pridáme bielky, práškový a vanilkový cukor, citrónovú šťavu a vyšľaháme dohusta.
2.
Pred podávaním primiešame vyšľahanú smotanu. Dáme do pohárov a vrch ozdobíme ľubovolne.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.