Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Králičie stehná s hubovou plnkou

6
porcií
120
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
králičie stehná
soľ
mleté čierne korenie
150 g
huby
3 ks
vajcia
300 ml
biele víno
300 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
maslo
100 g
šunka prosciutto

postup

5.
Zabalíme do prosciutta, dáme na vymastený plech. Sprudka opečieme pri 220 st. C asi 5 minút.
6.
Na cibuli a cesnaku orestujeme zeleninu nakrájanú na kolieska. Pridáme trochu tymián, zalejeme vínom, osolíme, okoreníme a prevaríme.
7.
Zalejeme stehná a pomaly pri 150 st. C pečieme zakryté asi 1,5 hodiny.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...