Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pomaly pečená hus

ingrediencie

1 ks
celá hus
2 ks
jablká
3 PL
med
soľ
1 PL
rasca
500 ml
mlieko

postup

Pečenie trvá dlho, ale výsledok stojí za to.
4.
Zakryjeme alobalom a dáme aspoň na 12 hodín do chladničky.
5.
Potom vyhrejeme rúru na 120 st. C, vložíme pekáč a pečieme.
6.
A pečieme, a pečieme. Alobal nemusíme prvé hodiny ani odokrývať. Pred koncom alobal odstránime a hus do ružova dopečieme.
7.
Podávame s knedľou a dusenou kapustou, výpek je fantastický na poliatie knedle. Niekto má hus rád s lokšami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.