Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pomaly pečená hus

ingrediencie

1 ks
celá hus
2 ks
jablká
3 PL
med
soľ
1 PL
rasca
500 ml
mlieko

postup

Pečenie trvá dlho, ale výsledok stojí za to.
4.
Zakryjeme alobalom a dáme aspoň na 12 hodín do chladničky.
5.
Potom vyhrejeme rúru na 120 st. C, vložíme pekáč a pečieme.
6.
A pečieme, a pečieme. Alobal nemusíme prvé hodiny ani odokrývať. Pred koncom alobal odstránime a hus do ružova dopečieme.
7.
Podávame s knedľou a dusenou kapustou, výpek je fantastický na poliatie knedle. Niekto má hus rád s lokšami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.