Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Medovníky

ingrediencie

500 g
hladká múka
2 PL
med
4 ks
vajce
300 g
práškový cukor
1 KL
kypriaci prášok do perníka Dr Oetker
1 ks
vajce na potretie
ks
sušené ovocie a orechy na ozdobu

postup

2.

Cesto zabalíme do potravinovej fólie a necháme ho v chladničke do druhého dňa.

3.

Cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 4-5 mm a vykrajujeme rôzne tvary medovníkov.

4.

Medovníky preložíme na plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom a do stredu dáme oriešok alebo kúsok sušeného ovocia.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?