Pridať recept

Vianočná bábovka s tvarohom

ingrediencie

100 g
tuk
200 g
práškový cukor
4 ks
vajce
250 g
tvaroh
300 g
polohrubá múka
1 balíček
prášok do pečiva
50 g
hrozienka
1 ks
kôra z 1 citróna
podľa chuti
cukor na posypenie

postup

Tuk, cukor, postrúhanú kôru, vajcia, prelisovaný tvaroh, soľ vyšľaháme, pridáme múku s práškom do pečiva, hrozienka. Všetko premiešame a vylejeme do vymastenej formy a pomaly upečieme. Po upečení vyklopíme a po vychladnutí posypeme cukrom a ozdobíme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
19.10.2017 14:06 | |
+0 -3
Tento recept sa mi zda neuplny,cesto bolo tak huste ze som mala pocit ze robim linecke kolieska a nie babovku,musela som pridat mlieko,nieje ani napisane na kolko stupnov treba piect,bielka som si oddelila a vyslahala som si snech a nakoniec pridala do cesta takze bolo nadychane,chutovo bolo babovka fayn no rada by som vedela ze ci tak malo naozaj byt alebo tam bol preklep,v postupe sa pise ze pridat sol,aka sol????? V ingredienciach spomenuta nebola,no neviem viac ju asi robit nebudem.
Podobné články
Medové rezy
Ako na vynikajúce medové rezy? Klasika, ktorá nesmie chýbať na vianočnom stole KROK ZA KROKOM
Medové rezy sú jedným z najtradičnejších vianočných zákuskov. Ich príprava nie je náročná, ale je dobré...
TOP
Dokonalé slovenské Vianoce majú veľa podôb: Vyskúšajte tento rok sviatočné menu z iných regiónov
Dokonalé slovenské Vianoce majú veľa podôb: Vyskúšajte tento rok sviatočné menu z iných regiónov
Slovensko je nádherná a rozmanitá krajina. Tak, ako sa od Západu na Východ, od Severu na Juh líši jej reliéf,...
Vianočné bobáľky s makom
Presný a overený recept na bobaľky: Tradičný dezert, ktorý nesmie chýbať na našom vianočnom stole
Bobaľky, bobáľky, pupáky alebo opekance. Po dobrom vianočnom jedle si ešte nechávame miesto na jednu tradičnú...
To najlepšie cestíčko na rybu
Geniálne cestíčko, ktoré robím už roky! Netrhá sa a krásne drží tvar, hodí sa na všetky ryby
Kde inde by sme hľadali ten najlepší spôsob ako obaliť kapra, filet z tresky či lososa ako v krajine, kde...
Zapekaný kastról
Máme pre vás recept na ZAPEKANÝ KASTRÓL a iné perfektné nápady na nové jedlá zo zvyškov z Vianoc
Pred Vianocami ľudia vo veľkom nakupujú a vianočné menu vystačí pre pol armády. Zvyšky by ste však nikdy...
Trojkráľový koláč
Ospevuje ho celá rodina: Trojkráľový koláč, kto nájde TOTO, bude celý rok zdravý a spokojný! Chutí fantasticky a má naozaj málo kalórií
Sviatočné obdobie s množstvom pokušení bohatých na tuk a cukor je za nami. Teraz nás ešte čaká ďalšia...