Pridať recept

Bravčová roláda so syrovou plnkou

ingrediencie

600 g
bravčová sviečkovica
100 g
syr Feta
100 g
syr Niva
100 g
strúhaný tvrdý syr
trochu
olej
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie
1 PL
čerstvé bylinky
trochu
mäsový vývar

postup

1.
Bravčovú sviečkovicu umyjeme, osušíme a naklepeme na tenký plát. Dochutíme ho soľou, korením a navrstvíme naň všetky druhy syra a nasekané čerstvé bylinky.
 
2.
Mäso opatrne zvinieme, zviažeme niťou alebo uzavrieme grilovacími ihlami. Opečieme ho v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán, preložíme ho spolu s výpekom do zapekacej misy, prelejeme vývarom a dáme dopiecť do rúry vyhriatej na 180°C. Mäso pečieme približne 35 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
VIDEO: Vždy krásna roláda, vďaka jednoduchým radám
S týmito tipmi sa vám zakaždým podarí zrolovať cesto bez prasklín a pripraviť nadýchanú roládu.
Medová roláda
Nadýchaná s obľúbenou príchuťou: Marlenková roláda - krok za krokom
Ľahučká, nadýchaná a krásne aromatická roláda nielen na sviatočný stôl. Pozrite si vo videu krok za krokom,...
Video: Kuracia roláda podľa šéfkuchára
Dobruchut.sk a šéfkuchár Roman Pekný pre vás pripravili sériu videonávodov. V tomto dieli si ukážeme ako sa...
Safari roláda
Táto krásna roláda zachutí nielen deťom. Ako na strakatý vzor vám radi ukážeme
Dvojfarebná piškótová roláda s krásnym žirafím motívom, plnená parížskym krémom a ovocím. Tento krásny...
Piškótová roláda
Vždy krásna roláda bez prasklín. Poznáte triky, ako ju pripraviť?
Aby bola piškótová roláda dostatočne elastická a zároveň krásne nadýchaná a jemná, musíte dodržať zopár...
Jahodová roláda s parížskou šľahačkou
Parížska roláda: Luxusný dezert za pár eur
Parížska šľahačka je vždy prísľubom delikátneho zákusku. Vyskúšajte túto jednoduchú roládu s čerstvým...