Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie mäso na čínskej kapuste

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
1 ks
hlávka čínskej kapusty
1 ks
citrón
1 PL
hladká múka
podľa chuti
olej, soľ, sójová omáčka, čierne mleté korenie, vlašské orechy

postup

1.
Kuracie prsia naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme sójovou omáčkou a necháme odležať asi 1 hodinu. Potom ich opečieme na horúcom oleji. Odložíme na teplé miesto.
2.
Kapustu nakrájame na rezance a orestujeme na oleji. Zaprášime múkou, opečieme a podlejeme. Dochutíme soľou a podusíme. Nakoniec pridáme vlašské orechy a okoreníme. Podávame s hranolkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Coriander,
Koriander - Do kuchyne s ním!
Koriander - Do kuchyne s ním!
Koriander siaty používajú ľudia ako korenie viac ako 3500 rokov. Ako s divo rastúcim sa s ním môžete stretnúť v oblasti...
Rozmrazovanie
Rozmrazujete správne?
Rozmrazujete správne?
Najlogickejším spôsobom ako uchovať potraviny bez toho, aby sa ich dotkol zub času, je ich zmrazenie. Logické,...