Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie mäso na čínskej kapuste

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
1 ks
hlávka čínskej kapusty
1 ks
citrón
1 PL
hladká múka
podľa chuti
olej, soľ, sójová omáčka, čierne mleté korenie, vlašské orechy

postup

1.
Kuracie prsia naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme sójovou omáčkou a necháme odležať asi 1 hodinu. Potom ich opečieme na horúcom oleji. Odložíme na teplé miesto.
2.
Kapustu nakrájame na rezance a orestujeme na oleji. Zaprášime múkou, opečieme a podlejeme. Dochutíme soľou a podusíme. Nakoniec pridáme vlašské orechy a okoreníme. Podávame s hranolkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.