Bravčový biftek so slaninou a cibuľou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
bravčový rezeň
200
g
slanina
1
ks
cibuľa
podľa chuti
soľ, korenie,
postup
Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na horúcom oleji. Odložíme do tepla. Na masti speníme nadrobno posekanú cibuľu. Slaninu nakrájame na pláty a poprekrajujeme, aby sa pekne stočila pri pečení. Vložíme k cibuli a poriadne ju opečieme z oboch strán. Servírujeme ju aj cibuľou na bifteky.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.