Nátierka so sardelovou pastou
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
ryby vo vlastnej šťave
podľa chuti
nátierkové maslo
trochu
citrónová šťava
podľa chuti
pikantná horčica
1
ks
natvrdo uvarené vajce
1
ks
cibuľa
podľa chuti
sardelová pasta
podľa chuti
soľ
postup
1.
Ryby dáme do misky a roztlačíme vidličkou. Premiešame s nátierkovým maslom, pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy, dve lyžice pikantnej horčice, nastrúhané vajce a nadrobno pokrájanú cibuľu. Primiešame sardelovú pastu, ak treba osolíme.
2.
Nátierku natierame na chlieb alebo krajčeky sendviča. Má ostrejšiu, výraznejšiu chuť, je vhodná aj na slávnostnejšie príležitosti k vínu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.