Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kakaovo-perníková ryža s jablkom

ingrediencie

100 g
natural ryža
300 ml
voda
2 ks
jablko
1 KL
kakao
1/2 KL
perníkové korenie
vlašské orechy na ozdobu

postup

1.
Ryžu premyjeme a dáme variť do vody. Keď voda začne vrieť, teplotu znížime, ryžu prikryjeme a varíme, pokým sa všetka voda neodparí.
3.
Nastrúhané jablká zmiešame s kakaom a perníkovým korením.
4.
Kakaovo-jablkovú zmes primiešame k uvarenej ryži a podľa chuti ešte môžeme dosladiť medom. Pred podávaním ozdobíme vlašskými orechami. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...