Pridať recept

FOTORECEPT: Perníková pšenovo-exotická kaša

Fotorecept: Perníková pšenovo-exotická kaša
Zdroj: hanus_prg

ingrediencie

50 g
jáhly
150 ml
voda
1 ks
banán
1 ks
kiwi
1 ks
kaki
1 KL
perníkové korenie

postup

1.
Surové pšeno premyjeme vriacou vodou a uvaríme domäkka.
Fotorecept: Perníková pšenovo-exotická kaša
Fotorecept: Perníková pšenovo-exotická kaša
Zdroj: hanus_prg
 
2.
Banán rozmixujeme na hladkú kašu.
Fotorecept: Perníková pšenovo-exotická kaša
Fotorecept: Perníková pšenovo-exotická kaša
Zdroj: hanus_prg
3.
Uvarené pšeno zmišame s rozmixovaným banánom a perníkovým korením.
Fotorecept: Perníková pšenovo-exotická kaša
Fotorecept: Perníková pšenovo-exotická kaša
Zdroj: hanus_prg
4.
Nakoniec ku zmesi pridáme na kocky nakrájané kiwi a kaki (hurmikaki). Pred podávaním ozdobíme orechami alebo semienkami. Dobrú chuť!
Fotorecept: Perníková pšenovo-exotická kaša
Fotorecept: Perníková pšenovo-exotická kaša
Zdroj: hanus_prg
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať