Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Perníková pšenovo-exotická kaša

ingrediencie

50 g
jáhly
150 ml
voda
1 ks
banán
1 ks
kiwi
1 ks
kaki
1 KL
perníkové korenie

postup

1.
Surové pšeno premyjeme vriacou vodou a uvaríme domäkka.
3.
Uvarené pšeno zmišame s rozmixovaným banánom a perníkovým korením.
4.
Nakoniec ku zmesi pridáme na kocky nakrájané kiwi a kaki (hurmikaki). Pred podávaním ozdobíme orechami alebo semienkami. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...