Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nevarená vločková kaša s exotickým ovocím

ingrediencie

50 g
ovsené vločky
2 ks
kiwi
1 ks
pomaranč
1 KL
kakao
kokos na ozdobenie

postup

1.
Ovsené vločky dáme do mixéra spolu s olúpaným pomarančom a kiwi (polovicu jedného kiwi si necháme na ozdobu). K surovinám prilejeme cca 100 ml vody.
2.
Všetko spolu rozmixujeme dohladka. Nakoniec ku zmesi pridáme kakao. Keď sa nám zdá kaša hustá, dolejeme vodu alebo mlieko.
3.
Pred podávaním necháme kašu trochu vychladnúť a potom ju dozdobíme kokosom a plátkami kiwi. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...