Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie mäso s hubovou omáčkou

2
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
teľacie mäso
100 ml
kyslá smotana
1 PL
sušené bylinky
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
100 g
sterilizované šampiňóny
100 ml
smotana na varenie
1 ks
šalotka
3 strúčiky
cesnak
trochu
maizena
trochu
olej

postup

1.
Teľacie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Dochutíme ho soľou, korením a pomaly opečieme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán. Opečené mäso vyberieme a udržiavame stále v teple.
2.
Vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú šalotku a cesnak. Pridáme bylinky, smotanu s maizenou a odkvapkané šampiňóny. Omáčku necháme prehriať, dochutíme ju soľou, korením a podávame s mäsom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
banánová roláda
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Nemôžete pšeničnú múku zo zdravotných dôvodov? Máme pre vás 12 sladkých koláčov a tort bez múky. Múku v nich hravo...
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.