Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie mäso s hubovou omáčkou

2
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
teľacie mäso
100 ml
kyslá smotana
1 PL
sušené bylinky
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
100 g
sterilizované šampiňóny
100 ml
smotana na varenie
1 ks
šalotka
3 strúčiky
cesnak
trochu
maizena
trochu
olej

postup

1.
Teľacie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Dochutíme ho soľou, korením a pomaly opečieme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán. Opečené mäso vyberieme a udržiavame stále v teple.
2.
Vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú šalotku a cesnak. Pridáme bylinky, smotanu s maizenou a odkvapkané šampiňóny. Omáčku necháme prehriať, dochutíme ju soľou, korením a podávame s mäsom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...