Pridať recept

FOTORECEPT: Rezne pečené v rúre

ingrediencie

bravčové karé
1 ks
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
2 ks
vajce
hladká múka na obaľovanie
strúhanka
1 PL
bravčová masť na vymastenie pekáča

postup

1.
Mäsko si pripravíme podľa potreby,naklepeme,osolíme a okorenime.
Fotorecept: Rezne pečené v rúre
Fotorecept: Rezne pečené v rúre
Zdroj: anka813
 
2.
pekáč si vymastíme masťou a pokrájama naň cibuľu.
Fotorecept: Rezne pečené v rúre
Fotorecept: Rezne pečené v rúre
Zdroj: anka813
3.
Rezne obalíme klasicky v trojobale a
Fotorecept: Rezne pečené v rúre
Fotorecept: Rezne pečené v rúre
Zdroj: anka813
4.
uložíme do pekáča.Mäsko podpejeme asi 1 dl vody a zakryjeme alobalom.Vložíme do vyhriatej rúry asi na 40-45 min.
Fotorecept: Rezne pečené v rúre
Fotorecept: Rezne pečené v rúre
Zdroj: anka813
5.
Asi po 40 min.alobal odstraníme a vložíme naspäť do rúry zapiecť.
Fotorecept: Rezne pečené v rúre
Fotorecept: Rezne pečené v rúre
Zdroj: anka813
6.
Upečené rezne podávame so zemiakmi a kyslou uhorkou.
Fotorecept: Rezne pečené v rúre
Fotorecept: Rezne pečené v rúre
Zdroj: anka813
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
10.2.2015 17:26 | |
+38 -14
Hmm obalime si masko v trojobale a dame to do pekaca s vodou - klasicky a osvedceny postup ako na rezne.
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!