Pridať recept

Bravčová paštéta z pečene a krkovičky

Bravčová paštéta z pečene a krkovičky
Zdroj: dreamstime

ingrediencie

500 g
bravčová pečeň
3 ks
cibuľa
100 g
masť
300 g
bravčová krkovička
2 ks
žemľa
3 ks
natvrdo uvarené vajce
2 ks
cesnakové strúčiky
2 PL
horčica
podľa chuti
mlieko, soľ, korenie

postup

1.
Pečeň namočíme na hodinu do mlieka. Na masti speníme nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájanú pečeň a udusíme do mäkka.
 
2.
Žemle namočíme v mlieku, pridáme k pečeni, tak isto vajcia, nakrájanú krkovičku, horčicu, soľ, korenie. Zamiešame a všetko zomelieme na mlynčeku aj 3 razy, aby bola jemná.
3.
Potom ju dochutíme cesnakom, korením a všetko premiešame. Dáme stuhnúť do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať