Bravčová paštéta z pečene a krkovičky
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčová pečeň
3
ks
cibuľa
100
g
masť
300
g
bravčová krkovička
2
ks
žemľa
3
ks
natvrdo uvarené vajce
2
ks
cesnakové strúčiky
2
PL
horčica
podľa chuti
mlieko, soľ, korenie
postup
1.
Pečeň namočíme na hodinu do mlieka. Na masti speníme nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájanú pečeň a udusíme do mäkka.
2.
Žemle namočíme v mlieku, pridáme k pečeni, tak isto vajcia, nakrájanú krkovičku, horčicu, soľ, korenie. Zamiešame a všetko zomelieme na mlynčeku aj 3 razy, aby bola jemná.
3.
Potom ju dochutíme cesnakom, korením a všetko premiešame. Dáme stuhnúť do chladničky.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.