Pridať recept

Domáca jaternicová kaša

ingrediencie

200 g
podhrdlina
200 g
pečeň
200 g
pľúcka
250 g
ryža
30 g
masť
1 ks
cibuľa
1 ks
cesnakové strúčiky
podľa chuti
soľ, majorán, korenie

postup

1.
Podhrdlinu, pečeň a pľúca uvaríme v slanej vode. Ryžu zalejeme vývarom z mäsa a sparíme. Mäso zomelieme, zmiešame s ryžou, pridáme na masti upraženú cibuľu, soľ, korenie, majorán, prilejeme trochu vývaru a zamiešame.
 
2.
Mäsom naplníme črevá, dáme na pekáč a zapečieme v rúre. Nemusíme plniť črevá a kašu zapečieme v ohňovzdornej mise.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať