Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rybacia nátierka z lososa a makrely

ingrediencie

1 konzerva
makrela
1 konzerva
losos
100 g
nastrúhaný tvrdý syr
podľa chuti
majonéza
trochu
chren
trochu
citrónová šťava
trochu
nasekaná petržlenová vňať

postup

1.
Odkvapkané ryby roztlačíme, pridáme postrúhaný syr a podľa chuti chren a majonézu. Ochutíme citrónovou šťavou alebo octom. Dobre vymiešame a necháme vychladiť v chladničke.
2.
Podávame na krajcoch chleba alebo okruštekoch sendviča natretých maslom. Chlebíky ozdobíme pokrájanou petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.