Pridať recept

Hovädzia roštenka na červenom víne

ingrediencie

500 g
hovädzia roštenka
70 g
tuk
1 ks
cibuľa
2 PL
rajčiakový pretlak
1 ks
cesnakové strúčiky
10 g
hladká múka
1 dl
červené víno
podľa chuti
soľ, mleté korenie

postup

1.
Mäso nakrájame na rezne, okraje narežeme a naklepeme. Potom osolíme a okoreníme a z oboch strán opražíme na tuku.
 
2.
Potom ich vyberieme a na tuku opražíme nasekanú cibuľu. Rezne vložíme, pridáme pretlak, cesnak. Podlejeme a dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, popražíme.
3.
Potom trochu podlejeme a povaríme. Nakoniec vlejeme víno a šťavu precedíme. Vložíme do nej rezne.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať