Pridať recept

Posúch s cibuľou a tekvicou

ingrediencie

200 g
pohánková múka

Cesto

200 g
špaldová celozrnná múka hladká
2 PL
kokosový tuk
2 PL
namletý ľan
ks
soľ
2 PL
drvená rasca
1/2 balíček
bezfosfátový práškok do pečiva
ks
bylinky a olivový olej

Zelenina navrch

ks
nakrájaná tekvica, cibuľa, paprika

postup

1.

Väčší plech vytrieme kokosovým tukom a rozpálime si rúru na 200 C°. Zamiesime ingrediencie dokopy spolu s vlažnou vodou tak, aby bolo cesto pevné ale nie tvrdé.

 
2.

Cesto rozvaľkáme a položíme na plech, popicháme vidličkou a necháme chvíľku postáť. Do rozohriatej rúry vložíme plech s cestom na 5minút.

3.

Medzitým nakrájame zeleninu a premiešame ju s rozohriatym kokosovým tukom, alebo aj olivovým olejom.

4.

Vyberieme plech z rúry, zeleninu poukladám navrch a zapečieme posolené. Pečieme cca 5minút. Po vytiahnutí zakvapkáme olivovým olejom a pokrájané posypeme nasekanými čerstvými bylinkami (použila som zelerovú vňať, pažítku a bazalku)

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Cesnakové tyčinky s donair omáčkou
Báječné cesnakové tyčinky s netradičnou omáčkou zo salka: Táto kombinácia vás dostane
Ak máte chuť na niečo malé a radi experimentujete, tento recept je presne pre vás.
Zdravá meninová tortička z maslovej tekvice
Mala som meniny a doma hostí, kopu zeleniny, tak som z nej napiekla tortu. Teda koláč v tortovej forme . Ako sa...
Najlepšie recepty na legendárny podplamenník: Úžasne mäkký aj na druhý deň, stačí pridať túto surovinu,
Najlepšie recepty na legendárny podplamenník (podpecník): Úžasne mäkký aj na druhý deň, stačí pridať túto surovinu, rodina si ho nevie vynachváliť
Výborné recepty na tradičný podplamenník, ktorý určite vyskúšajte aj v novších prevedeniach. Toto sú naše...
Rýchly chlieb z panvice
Zázračný chlieb z panvice: Krásne mäkký aj na druhý deň, stačí múka, olej a nebudete sa vedieť dojesť!
"Pane in Padella" je názov špeciality z Talianska. Je to chlieb, ktorý sa pečie na panvici namiesto v rúre. A...