Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Sviečková z bravčového karé

4
porcie
150
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové karé bez kosti
8 ks
mrkva
1 ks
zeler
1 plátok
citrón
2 ks
petržlen
1 ks
cibuľa
1 ks
kyslá smotana
5 lístky
bobkový list
korenie čierne celé
korenie čierne nové
soľ

Zápraška

hladká múka

postup

1.
Karé dáme variť do vody s bobkovým listom, korením v sitku a kolečkom citróna.
2.
Približne po hodine varenia pridáme všetku očistenú zeleninu.
4.
Keď máme mäso a zeleninu uvarenú vyberieme ju z vody a rozmixujeme ponorným mixérom spolu s kyslou smotanou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.