Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tuniaková nátierka s jablkom a hráškom

ingrediencie

200 g
tuniak
1 ks
jablko
1 KL
citrónová šťava
1 šálka
sterilizovaný hrášok
1 ks
sladkokyslá uhorka
1/2 šálka
uvarená mrkva
podľa chuti
majonéza
trochu
citrónová šťava
trochu
soľ

postup

V miske zmiešame tuniaka rozdrobeného na malé kúsky s postrúhaným jablkom a mrkvou, pridáme hrášok a najemo pokrájanú sterilizovanú uhorku. Podľa chuti osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a premiešame s majonézou. Nátierku dáme na 4-6 hodín odstáť do chladničky. Servírujeme ju v mištičkách, podávame s pečivom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...