Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tuniaková nátierka s jablkom a hráškom

ingrediencie

200 g
tuniak
1 ks
jablko
1 KL
citrónová šťava
1 šálka
sterilizovaný hrášok
1 ks
sladkokyslá uhorka
1/2 šálka
uvarená mrkva
podľa chuti
majonéza
trochu
citrónová šťava
trochu
soľ

postup

V miske zmiešame tuniaka rozdrobeného na malé kúsky s postrúhaným jablkom a mrkvou, pridáme hrášok a najemo pokrájanú sterilizovanú uhorku. Podľa chuti osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a premiešame s majonézou. Nátierku dáme na 4-6 hodín odstáť do chladničky. Servírujeme ju v mištičkách, podávame s pečivom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...