Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové rezne na švajčiarsky spôsob

4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
bravčový rezeň
trochu
olej
250 ml
smotana na šľahanie
3 ks
vajce
80 g
maslo
100 g
tvrdý syr
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
maslo
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Bravčové rezne umyjeme, osušíme a vyklepeme. Dochutíme ich soľou, korením a opečieme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
2.
Opečené rezne preložíme do zapekacej misy. V miske si vymiešame vajíčka, soľ, smotanu a výpek. Touto zmesou zalejeme rezne, posypeme ich syrom a dáme piecť na cca 30 minút do vyhriatej rúry na 200°C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?
pina colada
Leto ovládne Piña Colada
Leto ovládne Piña Colada
Jeden z najexotickejších letných drinkov inšpiruje k príprave nielen tekutých dobrôt.