Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové rezne na švajčiarsky spôsob

4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
bravčový rezeň
trochu
olej
250 ml
smotana na šľahanie
3 ks
vajce
80 g
maslo
100 g
tvrdý syr
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
maslo
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Bravčové rezne umyjeme, osušíme a vyklepeme. Dochutíme ich soľou, korením a opečieme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
2.
Opečené rezne preložíme do zapekacej misy. V miske si vymiešame vajíčka, soľ, smotanu a výpek. Touto zmesou zalejeme rezne, posypeme ich syrom a dáme piecť na cca 30 minút do vyhriatej rúry na 200°C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...