Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové rezne na švajčiarsky spôsob

4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
bravčový rezeň
trochu
olej
250 ml
smotana na šľahanie
3 ks
vajce
80 g
maslo
100 g
tvrdý syr
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
maslo
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Bravčové rezne umyjeme, osušíme a vyklepeme. Dochutíme ich soľou, korením a opečieme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
2.
Opečené rezne preložíme do zapekacej misy. V miske si vymiešame vajíčka, soľ, smotanu a výpek. Touto zmesou zalejeme rezne, posypeme ich syrom a dáme piecť na cca 30 minút do vyhriatej rúry na 200°C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...