Pridať recept

Bravčový rezeň s chrumkavou cibuľkou

Bravčový rezeň s chrumkavou cibuľkou
Zdroj: dreamstime
4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
bravčový rezeň
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
2 PL
horčica
trochu
strúhanka
2 ks
vajce
trochu
olej na vyprážanie
2 ks
cibuľa
trochu
hladká múka na obaľovanie

postup

1.
Bravčové rezne umyjeme, osušíme a trochu vyklepeme. Dochutíme ich soľou, korením a potrieme horčicou. Do mäsa vklepeme strúhanku, obalíme ho v rozšľahaných vajíčkach a opečieme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
 
2.
Medzitým si cibuľu nakrájame na kolieska, obalíme ju v hladkej múke a taktiež opražíme v panvici na rozpálenom oleji do zlatista. Rezne podávame s chrumkavou cibuľkou a pečenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Rezne
Rezne sú naše najobľúbenejšie jedlo: Ako ich máte najradšej?
Rezne by sme pokojne mohli označiť titulom nášho národného jedla. Stačí sa prejsť v nedeľu po poschodiach...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!