Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Gulášová polievka

ingrediencie

bravčové mäso
zemiaky
cibuľa
lečo
soľ
korenie
sladká paprika

postup

1.
Na masti si uprazime nadrobno nakrajanu cibulku
2.
ku nej pridame nakrajane maso,ktore sme si v miskeochutili paprikou,solou a korenim. Chvilu poprazime,zalejeme trochou vody,pridame leco a nechame dusit. Aby bol hustejsi vlozime 2 cele zemiaky ktore sa nam pocas varenia rozvaria na kasu.
3.
Ked je uz masko skoro hotove pridame nakrajane zemiaky a nechame dovarit kym budu makke.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.