Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové karé s cibuľou

4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové karé
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
3 ks
cibuľa
50 g
slanina
trochu
olej
1 štipka
mletá rasca
trochu
hladká múka
200 ml
mäsový vývar

postup

1.
Bravčové karé umyjeme a osušíme. Dochutíme ho soľou, korením, mletou rascou a obalíme v hladkej múke. Mäso opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji v panvici. Potom ho vyberieme a udržiavame v teple.
2.
Vo výpeku opražíme na kolieska nakrájanú cibuľu a nadrobno nakrájanú slaninu. Pridáme naspäť opečené mäso, prilejeme mäsový vývar a prikryté dusíme na miernom ohni mäso domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?
pina colada
Leto ovládne Piña Colada
Leto ovládne Piña Colada
Jeden z najexotickejších letných drinkov inšpiruje k príprave nielen tekutých dobrôt.