Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové karé s cibuľou

4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové karé
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
3 ks
cibuľa
50 g
slanina
trochu
olej
1 štipka
mletá rasca
trochu
hladká múka
200 ml
mäsový vývar

postup

1.
Bravčové karé umyjeme a osušíme. Dochutíme ho soľou, korením, mletou rascou a obalíme v hladkej múke. Mäso opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji v panvici. Potom ho vyberieme a udržiavame v teple.
2.
Vo výpeku opražíme na kolieska nakrájanú cibuľu a nadrobno nakrájanú slaninu. Pridáme naspäť opečené mäso, prilejeme mäsový vývar a prikryté dusíme na miernom ohni mäso domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...