Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové karé s cibuľou

4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové karé
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
3 ks
cibuľa
50 g
slanina
trochu
olej
1 štipka
mletá rasca
trochu
hladká múka
200 ml
mäsový vývar

postup

1.
Bravčové karé umyjeme a osušíme. Dochutíme ho soľou, korením, mletou rascou a obalíme v hladkej múke. Mäso opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji v panvici. Potom ho vyberieme a udržiavame v teple.
2.
Vo výpeku opražíme na kolieska nakrájanú cibuľu a nadrobno nakrájanú slaninu. Pridáme naspäť opečené mäso, prilejeme mäsový vývar a prikryté dusíme na miernom ohni mäso domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.