Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové karé s cibuľou

4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové karé
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
3 ks
cibuľa
50 g
slanina
trochu
olej
1 štipka
mletá rasca
trochu
hladká múka
200 ml
mäsový vývar

postup

1.
Bravčové karé umyjeme a osušíme. Dochutíme ho soľou, korením, mletou rascou a obalíme v hladkej múke. Mäso opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji v panvici. Potom ho vyberieme a udržiavame v teple.
2.
Vo výpeku opražíme na kolieska nakrájanú cibuľu a nadrobno nakrájanú slaninu. Pridáme naspäť opečené mäso, prilejeme mäsový vývar a prikryté dusíme na miernom ohni mäso domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...