Bravčová sviečkovica s cibuľovou omáčkou
4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčová sviečkovica
3
ks
cibuľa
200
ml
zeleninový vývar
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1
štipka
mletá červená paprika
1
KL
sušený cesnak
postup
1.
Bravčovú sviečkovicu umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Dochutíme ich soľou, korením, posypeme sušeným cesnakom a necháme chvíľu odstáť.
2.
Mäso opečieme v panvici na rozpálenom oleji. Potom ho vyberieme a necháme chvíľu odpočívať. Vo výpeku opražíme na pásiky nakrájanú cibuľu, dochutíme ju soľou, korením, mletou červenou paprikou a vývarom. Pridáme opečené mäso, prikryjeme ho pokrievkou a na miernom ohni dusíme domäkka.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.