Pridať recept

Bravčová sviečkovica s cibuľovou omáčkou

Bravčová sviečkovica s cibuľovou omáčkou
Zdroj: dreamstime

ingrediencie

600 g
bravčová sviečkovica
3 ks
cibuľa
200 ml
zeleninový vývar
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 štipka
mletá červená paprika
1 KL
sušený cesnak

postup

1.
Bravčovú sviečkovicu umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Dochutíme ich soľou, korením, posypeme sušeným cesnakom a necháme chvíľu odstáť.
 
2.
Mäso opečieme v panvici na rozpálenom oleji. Potom ho vyberieme a necháme chvíľu odpočívať. Vo výpeku opražíme na pásiky nakrájanú cibuľu, dochutíme ju soľou, korením, mletou červenou paprikou a vývarom. Pridáme opečené mäso, prikryjeme ho pokrievkou a na miernom ohni dusíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...