Pridať recept

Karfiolová nátierka

ingrediencie

80 g
maslo
3 ks
jablko
400 g
karfiol
2 PL
nastrúhaný tvrdý syr
podľa chuti
soľ
podľa chuti
kryštálový cukor
podľa chuti
citrónová šťava
trochu
petržlenová vňať

postup

1.

Zmäknuté maslo vyšľaháme, pridáme postrúhané jablká, pokrájaný karfiol a nastrúhaný syr. Podľa chuti osolíme, pridáme cukor, citrónovú šťavu a nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať. 

 
2.

Dôkladne vymiešame, natierame na tenké krajčeky chleba alebo sendviča.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
TOP
Recepty z karfiolu
17 fantastických receptov z karfiolu: Ak pridáte túto surovinu, už nikdy nezožltne! Poznáme trik, vďaka ktorému zostane krásne biely a svieži!
Kúpili ste karfiol a hľadáte inšpiráciu, čo z neho pripraviť? Máme pre vás výborné recepty a perfektný...
Karfiolový koláč
Odkedy poznám tieto recepty, už nevyprážam! Beriem karfiol a tieto pochúťky robím v lete aj v zime, večera pre celú rodinu vyriešená!
Karfiol je perfektná surovina, ktorá je dostupná v lete aj v zime. Ak vás omrzeli tradičné jedlá, vyskúšajte...
Beriem kyslú smotanu, vajce, múku a karfiol už inak nerobím! Najlepšie cestíčko a perfektná večera bez
Beriem kyslú smotanu, vajce, cesnak a karfiol už inak nerobím! Najlepšie cestíčko a perfektná večera bez vyprážania je na stole!
Perfektné cestíčko, ktoré si zamilujete! Odkedy mám tento recept, klasický trojobal už vôbec nerobím.