Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Ružový šalát

4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
filé zo sleďa v oleji
250 g
údená šunka
1/2 konzerva
červená repa
1/2 konzerva
hrach
200 g
cestoviny vretienko
150 ml
olej
štipiek
soľ
štipiek
korenie

postup

Filé zo sleďa opláchneme, nakrájame na kúsky, zalejeme olejom a na 2 hodiny dáme do chladničky. Vretená uvaríme v osolenej vode, prepláchneme studenou vodou a necháme vychladnúť. Šunku nakrájame na kocky. Červenú repu a hrášok necháme odkvapkať z nálevu, repu nakrájame na kocky. Filé necháme odkvapkať, zmiešame s cestovinou, šunkou, červenou repou, hráškom a ochutíme soľou, korením. Polejeme troškou oleja zo sleďa.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.