Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Ružový šalát

4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
filé zo sleďa v oleji
250 g
údená šunka
1/2 konzerva
červená repa
1/2 konzerva
hrach
200 g
cestoviny vretienko
150 ml
olej
štipiek
soľ
štipiek
korenie

postup

Filé zo sleďa opláchneme, nakrájame na kúsky, zalejeme olejom a na 2 hodiny dáme do chladničky. Vretená uvaríme v osolenej vode, prepláchneme studenou vodou a necháme vychladnúť. Šunku nakrájame na kocky. Červenú repu a hrášok necháme odkvapkať z nálevu, repu nakrájame na kocky. Filé necháme odkvapkať, zmiešame s cestovinou, šunkou, červenou repou, hráškom a ochutíme soľou, korením. Polejeme troškou oleja zo sleďa.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.