Pridať recept

FOTORECEPT: Mäso na šampiňónoch

ingrediencie

cibuľa
bravčové stehno
šampióny
ryža
soľ
korenie

postup

1.
masko si nakrajame na rezne a vyklepeme
Fotorecept: Mäso na šampiňónoch
Fotorecept: Mäso na šampiňónoch
Zdroj: sveta5
 
2.
osolime a okorenime
Fotorecept: Mäso na šampiňónoch
Fotorecept: Mäso na šampiňónoch
Zdroj: sveta5
3.
cibulku si nakrajem na drobno,
Fotorecept: Mäso na šampiňónoch
Fotorecept: Mäso na šampiňónoch
Zdroj: sveta5
4.
dame ju poprazut a pridame masko so sampionmi,zalejeme vodou a nechame dusit do makka,ochutime solou a korenim
Fotorecept: Mäso na šampiňónoch
Fotorecept: Mäso na šampiňónoch
Zdroj: sveta5
5.
na ryzu si pripravime cibulku,oprazime a vlozime do nej umytu ryzu,ktoru prazime do sklovita...
Fotorecept: Mäso na šampiňónoch
Fotorecept: Mäso na šampiňónoch
Zdroj: sveta5
6.
zalejeme vodou,ja davma koko ryze tolko vody a vzdy je dobra :),..varime 15-20 minut
Fotorecept: Mäso na šampiňónoch
Fotorecept: Mäso na šampiňónoch
Zdroj: sveta5
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
TOP
Bravčové kocky na šťave
Recepty na prípravu bravčového stehna: Tak mäkké a chutné mäsko ste ešte nejedli! Výborné a jednoduché!
Čo dnes variť? Zozbierali sme pre vás recepty z bravčového stehna, ktoré u nás hľadáte najčastejšie. Sú...