Pridať recept

Baklažánová nátierka

ingrediencie

postup

1.

Umyté baklažány upečieme v rúre. Občas ich obraciame, aby sa prepiekli zo všetkých strán. Vychladnuté rozkrojíme, semená vyberieme, šupku stiahneme a nadrobno pokrájanú dužinu dáme do misky.

 
2.

Paradajky sparíme, ošúpeme, roztlačíme vidličkou a spolu s cesnakom, rozotretým so soľou a olejom, primiešame k baklažánom. Dobre premiešame. Nátierku podávame na opečených okruštekoch sendviča. Nátierku môžeme podávať aj ako prílohu k pečeným mäsám alebo vareným zemiakom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
VEĽKONOČNÁ SÚŤAŽ: Pošlite nám vaše krásne veľkonočné recepty a my vás odmeníme!
VEĽKONOČNÁ SÚŤAŽ o ceny v hodnote 300 Eur: Pošlite nám vaše krásne recepty a my vás odmeníme
Veľkonočné sviatky sú už za rohom a preto sme si pre vás pripravili aj krásne ceny, ktoré môžete získať...
Baklažán
Viete, prečo musíte dať baklažán do mlieka? Treba ho soliť? Toto tajomstvo by ste mali poznať!
Kúpili ste baklažán? Je potrebné ho soliť alebo nie? Pozrite sa, ktorá surovina mu neprospieva a prečo ho...