Pridať recept

Pikantná nátierka z bryndze

ingrediencie

60 g
maslo
1 ks
sardely
200 g
bryndza
podľa chuti
plnotučná horčica
1 ks
sladkokyslá uhorka
trochu
kapary
1 ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
trochu
drvená rasca

postup

Zmäknuté maslo vymiešame so sardelou, postupne pridávame bryndzu a horčicu až sa masa spojí. Uhorku a kapary pokrájame nadrobno, cibuľu nastrúhame a vmiešame do bryndze. Podľa chuti osolíme, primiešame rascu a natierame na tenké, nasucho opečené krajčeky chleba.

 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Demikát
Čo tak dať si demikát? Jedinečná a rýchla slovenská polievka
Demikát je typicky slovenskou odpoveďou na bohaté a krémové zemiakovo-syrové polievky.
Bryndzov polievka
Tip na nedeľný obed: Obaľovaná sviečkovica
Bryndzová polievkaSuroviny:    bryndza    soľ    zemiaky    hladká múka    vajceDáme si variť...
Bryndzové halušky
Bryndzové halušky: Extra chutné s májovou bryndzou
Každý má svoj recept na tie zaručene pravé bryndzové halušky. Všetky sú však zaručene najchutnejšie...
Špenát je super! Zelená nátierka pre vaše zdravie
Špenát vykupujem na trhoch vo veľkom. Čerstvé listy chrúmem k polievkam, k obedu len tak. Tuhá a krásna...
Vajicko bryndza natierka s ligurcekom
Skvelá raňajková nátierka z bryndze a vajíčka od Henriety
Tentokrát pre vás Henrieta pripravila výbornú zdravú nátierku z bryndze a vajíčka.
10 fantastických a rýchlych receptov na jarné nátierky. Svieže, skvelé a jednoduché
10 fantastických a rýchlych receptov na jarné nátierky. Svieže, skvelé a jednoduché
Nátierky sú vždy ideálnym riešením raňajok či studenej večere. Tieto rýchle jarné recepty vás určite potešia.