Tekvicový prívarok s klobáskou
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
žltá tekvica
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
mäsový vývar
1
PL
vegeta
1
ks
cibuľa
trochu
olej
1
téglik
smotana na šľahanie
1
KL
sušené bylinky
4
ks
grilovacia klobása
postup
1.
Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme v hrnci na rozpálenom oleji. Pridáme na kocky nakrájanú tekvicu, dochutíme ju soľou, korením a opečieme. Prilejeme horúci mäsový vývar, prikryjeme ju a na miernom ohni varíme domäkka.
2.
Tekvicovú zmes rozmixujeme ponorným mixérom, zjemníme smotanou, dochutíme bylinkami a necháme prejsť varom. Medzitým na oleji opražíme grilovacie klobásky a buď ich necháme vcelku alebo nakrájame na malé kocky.
3.
Tekvicový prívarok podávame s klobáskou a čerstvým pečivom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.